Siri Ernrooth


Biografi

Född: 2003

Hästar: Black Sense E valack f. 2015 e Dante Weltino-Gribaldi, Møgelbjergs Romeo f.2010 e Blue Hors Rush Hour- Blue Hors Don Romantic

Målsättning: Jag vill alltid fortsätta utvecklas som ryttare och hitta nya knep och verktyg som passar många olika sorters hästar på olika nivåer. I framtiden vill jag gärna kunna dela med mig av den kunskapen jag fått möjligheten att ta del av. Jag hoppas även kunna representera Sverige på mästerskap.

Drivkraft: Jag vill bli tillräckligt duktig för att göra hästarna rättvisa. Jag älskar även att ta mig an nya utmaningar och känner mig aldrig fullärd!

Styrka: Jag är envis när jag tagit mig an en utmaning och ger aldrig upp. Jag är inte heller rädd för att ta i när jag vill något.

Svaghet: Jag har ofta lätt för att överrida och behöver jobba på att ge hästarna plats.

Tränar för: Emma Jönsson

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig:

Plantskolan är en underbar möjlighet att utvecklas som ryttare samt knyta nya kontakter. Utöver möjligheten att träna och utvecklas med sin häst får man även chansen att inspireras av av andra ryttare vilket jag ser som en fantastisk inspirationskälla!

Vad jag ger plantskolan:
Jag ger plantskolan en positiv och ambitiös elev som kommer ta vara på varje tillfälle att utvecklas och lära mig mer. Min dröm är att utöver att själv bli inspirerad även kunna inspirera andra.

Tävlingsresultat

Tävlingsresultat: ridit 4 SM på ponny och ett på storhäst. Lag Sm-guld 2018, silver på ungponny-sm 2018. Vinst i DressagePower junior trophy 2020. Sen har jag även representerat Sverige på EM för juniorer i Oliva Nova 2021. Lag-sm guld 2018 samt 2022. NM 2022 samt 2023,

Image: 2021-04/img-3199-red-.jpg Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth Siri Ernrooth