Emelie Klintfors


Biografi

Född: 2002

Häst: Hot Fox af Högberget (2009) e. Hip Hop - Marino

Målsättning: Att utvecklas tillsammans med min häst och som ryttare. Jag vill lära mig så mycket som möjligt för att i framtiden kunna ta fram unga förmågor till de högsta klasserna. På kort sikt är vårt mål att kunna etablera oss i U25 klasserna och få ännu mer rutin på större tävlingsbanor.

Drivkraft: Min drivkraft kommer framförallt till relationen jag har till min häst. Utan henne hade jag aldrig kommit dit jag är idag. Detta har gett mig tydliga mål och ambitioner för hur jag vill vara som ryttare och hur jag vill att min framtida karriär ska se ut. Plantskolan är en stor möjlighet för oss att få vidare träningshjälp och en extra skjuts till att uppnå våra mål.

Styrka och svagheter: Min styrka är att jag har hög träningsmoral och söker perfektionism i det jag gör. En svaghet jag har är att hålla nerverna vid större tävlingssammanhang, både jag och min häst kan bli rätt taggade ute på banan.

Tränar för: Lina Dolk, Sandra Karlsson, Jennifer Svensson, Liane Wachtmeister

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig: Plantskolan har en stor betydelse för utvecklingen av mig och min häst. Efter våra träningsdagar är vi både fyllda med inspiration och motivation som jag tar med mig hem och utvecklar vidare till nästa träff. Plantskolan är en bra mötesplats med högt i tak, där vi kan diskutera och få stöd av varandra.

Vad jag ger plantskolan: Som en positiv och energigivande teammedlem, både vid träningstillfällen och ute på tävlingar.

Tävlingsresultat

Meriter: På ponny har jag ridit nationella klasser och på storhäst har jag ridit Young Rider SM.

2024-01/1705563455_unknown-1.jpeg 2024-01/1705563461_unknown.jpeg 2024-01/1705563461_unknown-2.jpeg