Emelie Högberg


Biografi

Hästar: Nådhammars Celebra Sto(f.2017 Revolution- Bugatti Hilltop)

Målsättning: Min målsättning är att fortsätta utvecklas som ryttare för att kunna ge de bästa förutsättningarna för min hästs utbildning. Målet för nästa år är att starta 7års klasserna samt MSV A under året. Mer långsiktigt mål är att utbilda henne mot Grand Prix och rida mästerskap.

Drivkraft: Att hela tiden utvecklas tillsammans med hästen för att hitta samspelet och harmonin. När någonting jag och min häst jobbat länge på och känts svårt börjar känns lätt då får man ett kvitto på att jobbet man lagt ner ger resultat och det är en helt fantastik känsla.

Styrka: Mina styrkor är att jag gärna jobbar mycket grunder för att komma till lösgjordhet och lägger mycket tid på det. Att jag inte ger upp när något känns svårt utan försöker hitta nya verktyg för att ta mig förbi problemet.

Svaghet: Att jag ibland är lite för mycket perfektionist och vill att allting ska vara perfekt innan jag går vidare till nästa moment.

Tränar för: Anna Nilsson, Liane Wachtmeister

Jag och Plantskolan

Vad Plantskolan ger mig: Plantskolan inspirerar mig massor då man får tid att kolla på de andra som tränar vilket man sällan har tid med annars. Det ger mig mer kunskap i hur man kan lösa olika problem som kan uppstå. Samt hög kvalité på träningarna som utvecklar mig och min häst som team.

Vad jag ger Plantskolan: Jag hoppas kunna inspirera med min erfarenhet av häst och min drivkraft till att hela tiden utvecklas. Samt att bidra till gemenskapen med en positiv energi.

Tävlingsresultat

Meriter: Jag har tidigare tävlat mest lätta klasser men har under 2023 startat MSV B klasser tillsammans med min 6åring som jag utbildat själv, samt startat Breeders under hösten. Vilket har gett mig mer erfarenheter på tävlingsbanan.

2024-01/unknown-1.jpeg 2024-01/unknown-2.jpeg 2024-01/unknown-4.jpeg 2024-01/unknown.jpeg 2024-01/unknown-3.jpeg