Izabella Buic


Biografi

Född: 2002

Hästar:
Nords Alando (2016) Bøgegårdens Alphabeat-Louvre s
Midt-West Dolce Vita (2017) Vitalis-Jazz
Miss Viva La Vida (2015) Van Vivaldi-Saigon
AnR Dehlia (2020) Jameson-Dr Jacksson
Anr Jazzmine (2020) Revolution-Sezuan
Samt två treåringar som håller på att ridas in.

Målsättning: Att hela tiden utvecklas som ryttare och vara nyfiken och ta åt mig mer kunskap. Detta för att kunna utbilda och plocka fram unga hästar och komma uppåt i klasserna. Mina största ambitioner är att kunna matcha de unga hästarna mot deras större tävlingsuppgifter upp i åldrarna.

Drivkraft: Utvecklas som ryttare tillsammans med mina hästar för att nå våra mål, detta grundas i kärleken till djuren och sporten.

Styrka och svagheter: Jag är noggrann och lugn och vill hela tiden utvecklas. Min styrka är också min svaghet då jag kan fastna och överanalysera.

Tränar för: Caroline Bonde och Liane Wachtmeister.

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig: Att få vara med i plantskolan har gett mig ett lyft som ryttare. Detta ger mig möjligheten att inspireras och utvecklas ännu mer tillsammans med mina hästar. Man lär sig mycket av att se varandra träna och ta del av allas erfarenheter.

Vad jag ger plantskolan: Kunna vara en god och tillmötesgående teammedlem i plantskolan och bidra med mina tankar erfarenhet inom sporten.

Tävlingsresultat

Meriter: På storhäst har jag tävlat upp till medelsvår samt ridit unghästklasser. Jag har ridit nationellt på ponny och visat ungponnyer på championat och ungponny SM.

2024-01/image-13-.jpeg 2024-01/image.jpeg 2024-01/image-21-.jpeg 2024-01/image-68-.jpeg 2024-01/image-47-.jpeg