Linnea Holmgren


Biografi

Född: 2001

Hästar:

  • QC Sir Dennis ( f.2010 Sir Donnerhall - De Niro)
  • Buskhagas Zhakti ( f.2014 Blue Hors Zack - Sandro Hit
  • Buskhagas Ramayana ( f.2017 Revolution - Del Piero)
  • Buskhagas Vindaloo ( f.2017 Vincent Marinello - Sandro Hit)
  • Buskhagas Fadihla ( f.2016 Franklin - Davignon)
  • Buskhagas Tsjaj ( f.2016 Taylormade Temtation - Sandro Hit)
  • Buskhagas Sitara ( f.2018 Springbank II - Sandro Hit)

I nuläget har jag ytterligare 7 unghästar som så småningom ska ridas in.

Målsättning: Min målsättning inför nästa år är att ta steget upp mot U25 med Dennis och Zhakti. Med unghästarna är målet att fortsätta utbilda och stärka dem. Målet är att utbilda dem mot Grand Prix. Mitt långsiktiga mål är att rida mästerskap som senior.

Drivkraft: Jag älskar att utvecklas tillsammans med mina hästar! Känslan som uppstår när man märker att gångarter har förbättras eller att svåra övningar man jobbat med helt plötsligt känns enkla är en helt underbar känsla!

Styrkor och svaget: Jag har mycket tålamod, bra koordination och gillar att rida på känsla. En svaghet jag har är att jag bor ganska långt bort vilket gör att vi oftast får en extra resdag vilket påverkar hästarna.

Tränar för: Malin Holmgren, Emma Jönsson, Cecilia Kristoffersen

Jag och Plantskolan

Vad Plantskolan ger mig: Plantskolan ger både en social kontext lik väl som hög kvalitativ träning. Det är inspirerande att få se de andra ekipagen träna vilket bidrar till en ökad medvetenhet och förståelse hur man kan utvecklas med sin häst.

Vad jag ger Plantskolan: Jag rider många olika hästar på olika nivåer vilket kan bidra till intressanta diskussioner. Och jag hoppas bidra till gemenskapen med en positiv energi.

Tävlingsresultat

Meriter: Jag har varit aktiv och ridit 3 ponnysar internationellt och har flertalet internationella segrar och placeringar, ridit 2 EM-finaler med en placering. Vunnit Falsterbo ponnykür samt kommit tvåa och deltagit ytterligare en gång. Ridit SIHS ponnykür 2 gånger varav en andraplats. Tagit 5 mästerskapsmedaljer där 2 av dem är guld.

På storhäst har jag ridit junior EM, tagit SM-silver, internationell seger och placeringar.

Som YR tagit NM-guld lag. Vunnit Falsterbo med en av våra 4-åringar.

Image: 2021-09/img-7250-vit-.jpg 2022-10/unknown-21.jpeg 2022-10/unknown-22.jpeg 2021-10/unknown-2.jpeg 2021-10/unknown-3.jpeg 2021-10/unknown.jpeg Linnea Holmgren Linnea Holmgren Linnea Holmgren 2021-10/unknown-1.jpeg