Klara Svanberg


Biografi

Född: 1999

Häst: Bon Geste, sto född 2006 e. Dutch Dormello - Nabuur

Målsättning: Kortsiktigt att göra en bra säsong mitt sista år som YR och vara en del av EM laget och långsiktigt är att utbilda vidare min häst så vi kan tävla som U25 och tävla internationellt men framförallt är mitt mål att hela tiden utvecklas och bli en så bra ryttare som möjligt!

Drivkraft: Min drivkraft kommer främst från kärleken och bandet man får mellan sig och hästen men en annan stor drivkraft är även viljan att bli en bättre ryttare.

Styrka: Jag är väldigt ambitiös, envis och är mentalt stark. Svaghet: Min envishet kan även vara en svaghet då jag ibland kan vilja lite för mycket i vissa situationer.

Tränar för: Johanna Due Boje

Tävlingsresultat: Flera lag SM guld på ponny, SM guld individuellt på ponny, flera NM silver i lag på ponny och även ridit EM på ponny. Fyra på YR SM 2019, NM silver i lag 2019, NM silver individuellt 2019

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig:
Jag får otroligt mycket inspiration från plantskolan, dels genom att rida och träna men även att se de andra plantorna träna och diskutera allt som har med häst att göra.

Vad jag ger plantskolan:
En ambitiös ryttare som hela tiden har viljan av att bli bättre och utvecklas som även är väldigt intresserad av de andras utveckling.

Tävlingsresultat

Flera lag SM guld på ponny, SM guld individuellt på ponny, flera NM silver i lag på ponny och även ridit EM på ponny. Fyra på YR SM 2019, NM silver i lag 2019, NM silver individuellt 2019.

Image: 2021-04/img-3210-red-.jpg Klara Svanberg Klara Svanberg Klara Svanberg Klara Svanberg Klara Svanberg Klara Svanberg