Miranda Iderfors-Widell


Biografi

Född: 1996

Hästar: Dulce -08 (Sting - Burggraaf), Kameron -07 (Cardinalus Celsus - Atlets)

Målsättning: Långsiktig målsättning och önskan är att kunna träna och tävla aktivt hela livet på högsta nivå i dressyr. Målsättningen med mina hästar inom närmsta åren är att kvala in till Young rider SM tillsammans med Dulce och fortsätta utveckla henne mot U-25 klasserna. Målsättningen med Kameron är att komma ut och få erfarenhet tillsammans på tävlingsbanan och satsa på U-25 om några år.

Drivkraft: Kärleken till hästarna! Finns inget mer fantastisk än när man är i harmoni med hästen och genererar denna kraft med bara kommunikation av små hjälper.

Styrka och svagheter: Styrkor är att jag är väldigt analytiskt över min ridning och min träning. Jag ser sällan hinder bara uppgifter som går och lösa. Svagheter att jag ibland vill för mycket och att jag kan bli för envis för mitt eget bästa.

Tränar för: Liane Wachtmeister

Tävlingsresultat

Meriter: Tar emot Carin Lindström stipendiet 2010, Fem Inviduella SM som ponnyryttare och junior, SM Brons 2013 kat I, Fyra Lag-SM med ett Silver och två Brons som resultat, Lag Silver på Nordiska mästerskapen 2011 kat II, Vinnare av Sjöhagen wear ponnykür 2011 i Strömsholm, Hagahill ponnykür 2011 i Falsterbo, Tvåa i ponnyküren under Stockholm International Horse Show 2012.

Image: 2017-02/unknown-red-vit-.jpg