Lina Dolk


Biografi

Född: 1997

Häst: Jouleen Af Högberget, sto född 2000 (Biggles – Marino).

Meriter: Är med i observationstruppen för juniorerna. Har tävlat internationellt i Tyskland och under Malmö city horse show där vi blev placerade. Gick till a-final på SM. Tidigare meriter är internationella segrar på ponny samt SM silver Lag, SM brons inviduellt och Silver NM lag.

Målsättning: Kortsiktigt att ta en plats till NM/EM för juniorer nästa år, och långsiktigt att en dag vara så skicklig att jag kan starta GP!

Drivkraft: Vill bli riktigt riktigt bra som ryttare och inser att jag lär mig något nytt varje dag.

Styrka & svaghet: Jag älskar att tävla och är bra på att visa upp hästar inför domare. Har bra fysik vilket gör att jag orkar rida många hästar och kunna vara fokuserad. Min svaghet är att jag gärna vill att det ska se så bra ut som möjligt på träning och inte riktigt vågar låta det bli dåligt innan det blir ännu bättre än tidigare. Svårt att släppa kontrollen lite

Tränar för: Emelie Brolin

Jag och Plantskolan

Vad Plantskolan ger mig: Jag är jätteglad att få vara med i denna trupp och tror att jag kommer kunna utvecklad enormt genom Liane som är en suverän tränare samt att få se de andra duktiga ekipagen på träningen.

Tävlingsresultat

Meriter: Lina är den yngsta Plantskoleeleven. Lina har tävlat internationellt både utomlands och vid Malmö City Horse Show med placering. Lina gick även till SM-final 2014, har int. segrar på ponny, tagit SM-brons individuellt och ett NM-lagsilver.

Image: 2017-02/linadolk-vit-.jpg 2015-05/unknown-41.jpeg 2015-05/unknown-6.jpeg 2015-05/unknown-5.jpg 2015-05/unknown-2.jpg 2015-05/unknown-1.jpg