Charlotta Lundblad


Biografi

Född: 1995

Hästar:
X-cilent, valack född 2011 (e. Connaisseur – Weltmeyer)
Corrie, sto född 2007 (e. Johnson – Rubiquil)
Donna, sto född 2012 (e. Sir Donnerhall II – Napoleon)
Santorini, valack född 2016 (e. San Amour I – Michellino)

Målsättning: Min kortsiktiga målsättning är att under mitt sista U25 år etablera mig inom Grand Prix. På längre sikt vill jag bli så duktig så jag kan kvalificera mig som senior i landslaget.

Drivkraft: Att ständigt utvecklas med mina hästar. Jag är också en tävlingsmänniska och drivs av att få framgångar på tävlingar.

Styrkor och svagheter: Mina styrkor är att jag är envis, målmedveten och jag är duktig på att rida fram ett tryck i hästarna. Jag har även en bra sits. Mina svagheter är att jag har ett humör som ibland kan påverka min ridning och min envishet kan också bli min svaghet.

Tränar för: Karin Öljemark och Liane Wachtmeister

Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig: Att få komma på Plantskolan och se mycket bra ridning är väldigt stimulerande. Jag åker alltid hem från plantskoleträningarna med nya tips och idéer från Liane och de andra duktiga ryttarna. Att få vara med i en grupp av elever som har samma mål och ambitioner är viktigt då man lätt kan bli ensam i den här sporten.

Vad jag ger plantskolan: Jag bidrar till plantskolan med min kunskap och min drivkraft att göra mitt yttersta för att utvecklas i ridningen och vara en god förebild för andra. Jag har alltid med mig ett glatt humör och hoppas att jag sprider glädje i gruppen och får alltt känna sig välkomna. Jag försöker även att dela vidare min kunskap och erfarenheter till andra elever och på så sätt sprida plantskolans anda. Jag bidrar även med mina sociala medier där jag marknadsför och gör god reklam för plantskolan.

Tävlingsresultat

Charlotta har ridit 7 SM både på ponny och häst, varav 5 SM- finaler. Hon har tävlat internationellt som junior och youngrider med placeringar. Charlotta var även med i laget som tog brons på NM 2013 och hon har ridit Gina Tricot Future Elite på Falsterbo med 2 olika hästar. Charlotta har även tävlat unghästklasser på Falsterbo. U25 Grand prix ryttare med internationella och svenska meriter. 5 SM-finaler från junior- U25. NM-brons, Falsterbo 14/16/18

Image: 2017-02/charlotta-lundblad-vit-.jpg Charlotta Lundblad Charlotta Lundblad Charlotta Lundblad Charlotta Lundblad Charlotta Lundblad Charlotta Lundblad