Karolin Sjöland


Biografi

Född: 1996

Hästar: Bravour, f -12 e. Hermes - Prestige VDL

Målsättning: Jag vill utbilda och tävla hästar framgångsrikt på Grand Prix och mästerskapsnivå och konkurrera internationellt.

Drivkraft: Min kärlek till hästen och sporten. Det ger en fantastisk känsla att jobba med djur. Att jag kan få en häst på flera hundratals kilo att dansa tillsammans med mig som en enhet är oslagbart. Allt ett djur känner är genuint, lika så deras kärlek och förtroende som de ger tillbaka om man behandlar dem med respekt.

Jag är en målmedveten tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och vill alltid vara bättre än vad jag var igår.

Styrka och svaghet: Min absoluta styrka som ryttare är min känsla och förmåga att läsa av hästen. Jag är väldigt mån om att göra rätt, det blir även min svaghet - jag blir försiktig och ibland rädd för att göra fel. Jag är stark mentalt och har mycket god förmåga att fokusera i skarpt läge.

Tränar för: Ida-Linn Lundholm och Jan Brink.Jag och Plantskolan

Vad plantskolan ger mig:
Via plantskolan får jag möjligheten att ta del av väl beprövad kunskap från högt meriterad tränare. Jag får även lyxen att umgås och utbyta erfarenheter med likasinnade och vi kan glädjas och stötta varandra i med- och motgångar.

Vad jag ger plantskolan:
Jag är en ryttare med höga ambitioner och har ett stort driv för att nå mina mål. Jag hoppas även kunna bidra till en härlig stämning i teamet

Tävlingsresultat

Meriter:
Starter och placeringar vid årgångschampionat med flertal hästar, placering i Swedish Warmblood Trophy 2017 i Scandinavium, finalplacering i falsterbo 2017, uttagen till unghäst-VM 2017.

Image: 2020-01/1579003384_-catharinabrink-karolin-sj-land-2-2-vit-.jpg Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic Karolin & Epic