Förra veckan hade vi Knytkalas träningar med massor av bra tips och träning av detaljer.

Anna Zibrandtsen vann Youngster Cup i DK

11/15/2018

Danska Plantskole eleven Anna Zibrandtsen tävlade förra helgen på Blue Hors.

Anna tävlade Quel Filou (Quaterback x Stedinger) och vann 1:a omgången MA1 med 76,620% och var 2:a i andra omgången S:t Georges med 70,789%. Sammanlagt blev Anna & Filou vinnare av hela Cup'en.

Tove Melin vinst i Msv: A

11/15/2018

Plantskole eleven Tove Melins tävlade Lillevangs Pari-Lina igen förra helgen efter ett längre ofrivilligt tävlingsuppehåll pga. skada. Det resulterade i en vinst i Msv:A med 68,5%.

Placering i S:t Georges för Filippa Norrman

11/09/2018

Planskole eleven Filippa Norrman tävlade förra helgen i Enköping.

Det blev till en placering på hästen H.S Indigo (Skovens Rafael x Weltman) med 68,6%.

Fint säsongsavslut för Daniella Hansson

11/09/2018

Plantskole eleven Daniella Hansson gjorde en fin avslutning på säsongen med Holsteins Florentino där dom slutade med 67,5% i den nationella Prix St Georges i Linköping och hamnade strax utanför placering.

På andra hästen Farmer kammade dom hem en 3:e placering i lördagens MSVB:4 på 68,2%.

Storseger i GP debut för Marina & Quartermain

11/08/2018

Knytkalas medlem Marina Mattsson från Hannell Dressage tävlade förra helgen i Nordhalland.

Marina gjorde debut i den stora Grand Prix på 9-åriga Quartermain (Quaterback x Wilawander xx) och trots några missar blev det till storseger på 74,312% och mer än 8% marginal till tvåan i klassen.

Lina Dolk vann Live Arena Dressage Power Tour

11/08/2018

Förra helgen tävlade Plantskole eleven Lina Dolk hästen Biggles (Briar x Krevad) och vann Live Arena Dressage Power Tour med 74,9%.

Lina tävlade även hästen Languedoc (Laomedon x Francisco) och placerades 2:a i YR tour'en med 74,6%.

Paulinda Friberg vann GPS i Linköping

11/01/2018

Förra helgen tävlade Knytkalas medlem Paulinda Friberg i Linköping.

Paulinda tävlar sitt fina sto Di Lapponia T och det blev en framgångsrik helg för ekipaget. Först vann de lördagens Grand Prix Special med 73,2% och sedan placerades de 2:a i söndagens Kür finalen med 74,6%.