Knytkalas & Plantskola storsamling

01/16/2018

Vilket bättre sätt att börja 2018 än ett bildspel från 2017 års sista happening - en storsamling i december för hela Knytkalaset och Plantskolan med sina totalt 35 elever på Tullstorp.

Storsamlingen varade i 3 dagar - först med en dag vanlig Knytkalas träning för seniorerna med tränare Kyra Kyrklund. På andra dagen kom alla plantor och var med på ytterligare en Knytkalas träningsdag. Eftermiddagen gick åt till avsutten träff i konferensrummet med genomgång av det gagna året följd av workshop med grupparbete och gemensam genomgång.

Torsdag kväll bjöd på ett härligt julbord på Hovdala Slott med all vad hjärtat kan begära.

Fredag morgon vad det dags för föredrag med tidigare förbundskapten inom hoppning, Sylve Söderstrand. Ett oerhört uppskattat föredrag om hopplandslagets resa till 10 år av stor framgång på den internationella arena. Därefter gjorde Jan Brink en kortare presentation av Knytkalaset & Plantskolans nutid och framtid.

Avslutningsvis njöt vi alla av en god lunch tillsammans innan det var dags för folk att dra till diverse olika ställen i landet.

Allt i allt några härliga dagar med mycket nyttig information, inspiration och inte minst gemenskap.

Härmed avslutar vi 2017 och blickar framåt mot ett spännande 2018 och ser fram emot att kunde bidra till spridning av ännu mer hästkunskap och hästglädje.

Image: 2018-01/collage-storsamling.jpg
En trevlig träningsdag Plantor bänkade Ena huvudsponsorn Gina Tricot Ena huvudsponsorn SAAB Många åskådare Marina Mattsson & Quartermain tränar för Kyras Marina Mattsson & Quartermain tränar för Kyras Jan Brink & RayMore Jan Brink & RayMore Paulinda Friberg & Di Lapponia Fina detaljer och raka ben tränare Kyra Kyrklund Paulinda Friberg & Di Lapponia tränare Kyra Kyrklund Danska Anna Zibrandtsen följer noga med Paulinda med SAAB på ryggen Milton är också med och Selma får sitta i knäet Mys på dagen och mys på kvällen goda luncher från Konditori Dufvander var uppskattade av folket Jan Brink & Zaladin tränar för Kyra fler lunch folk Marina myser med Quartermain Jan Brink & Zaladin tränar för Kyra Anna Zibrandtsen & Arlando tränar för Kyra Anna Zibrandtsen & Arlando tränar för Kyra Zaladin får beröm av Jan Knytkalas vatten på borden workshop i grupper fördelade i mesta kontoret många frågor och bra diskussioner med mysfaktor klapp och beröm tränarna diskuterar strategi en fråga kan ha många svar många olika vägar till målet många olika mål lite julmys runt eleverna allt i Knytkalas- och jul-anda med ljus och värme Anna Zibrandtsen & Arlando väldoftande.. inspiration hämtas från olika håll och delas med aktiva ungdomar inspiration och påminnelse om mål på väggarna Föredrag med Sylve Söderstrand omgiven av Knytkalas & Plantskole material Sylve pratar om att vinna lite söt och gott på vägen många spännande diskussioner Jan Brink var nöjd med dagarna Sylve visade och berättade om de många framgånger Knytkalas papper, Knytkalas katalog, Knytkalas jacka, Knytkalas vatten... Föredrag av Sylve om hans resa med hopplandslaget Harmoni i gruppen och mycket lärorikt!